Status of Food Safety Certification

  • 아이콘 HACCP Designation and Certification

    아이콘

    We received HACCP certification for all products manufactured at the Damyang plant from the Ministry of Food and Drug Safety.

    HACCP stands for Hazard Analysis and Critical Control Point and is called the Standards of Food Safety Management Accreditation. HACCP is a system to identify potential hazard factors in all stages from the purchase of raw materials through manufacture, preservation, distribution, and finally to consumers’ receipt, and to manage the food safety systematically and effectively with critical control point (CCP) determined.

    HACCP is more reliable than other quality control systems because the system manages the whole process so the cause can be identified and hazardous factors are blocked in advance, whereas existing quality control systems only focus on inspection of the final production stage.

  • 아이콘 Status of HACCP Designation and Certification

    Premise Date of Certification Applied Item
    Damyang Plant May 30, 2014 Three types of food for special medical purposes
    (balanced nutrition for patients, foods for diabetics and kidney disease patients)
    October 1, 2014 Three types of processed livestock products(milk, processed milk, ice cream mix)
    October 6, 2014 Six types of beverages
    (soymilk, other soymilk, processed soy products, fruit and vegetable juice, fruit and vegetable beverage, mixed beverage)
    March 3, 2017 Coffee
    November 24, 2017 Soymilk

아이콘 Certificate

  • 아이콘 ISO22000

    ISO22000

  • 당사는 2011년 10월 8일 ISO 22000최초 인증 획득 후 2015년 6월 4일, 8일에 각각 FSSC 22000 및 ISO 9001 인증을 획득함으로써 지속적으로 국제적 품질기준을 적용하여 안전한 식품을 생산하고 있습니다.

    ISO 9001 + HACCP에 대한 통합인증으로 전 세계에 국가를 대표하는 회원기관 (우리나라:신자부 기술표준원)의 75%이상 찬성으로 2005년 9월 1일부로 발행한 국제 규격의 식품안전경영시스템 입니다.

    HACCP에 기초하여 과학적이고 논리적은 접근 하에 식품안전 위해요소를 파악, 평가 및 관리하고 경영시스템과 접목하여 최고경영자 및 전 직원의 참여 하에 체계적으로 식품안전을 관리 및 개선하도록 개발되었습니다.

  • # #
  • · ISO 22000(식품안전경영시스템)인증 획득(2011년 10월 8일)
    · FSSC 22000 인증 획득(2015년 6월 4일)
    · ISO 9001 인증 획득(2015년 6월 8일)
    · ㈜자연과 사람들에서 생산되는 제품에 대한 최고의 식품안정성을 확보할 수 있는
       시스템 구축 마련
    · 식품 품질과 안전관리 체계를 갖추어 가면서 소비자에게 안전하고 우수한 제품을
       만드는 국내 최고의 OEM/ODM 음료회사
  • #
  • #
  • #